Igår åkte jag och Frida ner till stan för att köpa asgod sushi, sen åkte vi hem till lägenheten för att kolla på bröllopet! Nu på förmiddagen har vi varit nere på stan som var fullt med folk! Nu blir det grill!


The royal wedding of Prince William and Catherine Middleton held at Westminster Abbey.

Amazing Alexander McQueen!

Nu var man hemma igen i Sverige, eller aa vi landade vid 2 på natten till tisdagen så det blev inte många timmar sömn innan första skoldagen. Har haft det jätteskönt med sol, bad och bara slappat (och ätit mängder med mat) hela dagarna! Hotellet var jättefint och stort, liknade lite ett sandslott en bit ifrån. Tänkte att jag lägger upp lite bilder jag tog!

Finns lite fler bilder, men dom är på pappaskamera så dom får komma i ett annat inlägg!

7.00 går planet imorgon mot Kap Verde, det blir till att gå upp vid fyra någongång! Blir borta en vecka, alltså hemma sen måndagkväll. Kanske kommer blogga lite där nerifrån om det finns bra internet! Jag håller tummarna på att det går att surfa där nere, skulle vara så grymt att få testa! Ciao!


Kom hem nyss från Vänge där grillning stod på schemat med Amanda, Frida ooch Erik! Vädret var hur skönt som helst, även fast det kanske blev en aning kyligt när solen gick i moln men vi bet ihop. Köttet kanske blev en aning bränt för några, men äh, här klagar man inte! Super härligt att kunna sitta ute och käka utan att behöva ha massa lager med tröjor på sig.
I torsdags var jag hemma från praktiken, jag blev förkyld av att vara i mejeri delen på Coop Forum...... Jag hade i alla fall lite tråkig så jag målade naglarna i ett passande motiv, känndes lite som förr när jag målade nytt mönster varje dag på naglarna, hur orkade man?

Juste, jag drömde om min placering för första gången inatt! Helt sick, jag kommer till och med hur familjen såg ut och i Arizona var det också. Snacka om ledsen tjej som vaknade och insåg att det inte var på riktigt...!

Det blev golfpremiär igår, grymt kul! Eller aa vi gick ju inte ut och spelade utan vi åkte till Kåbo och slog bara. Men det gick riktigt bra, man blev riktigt sugen på att få ut på banan!
Skulle vara jätteroligt om värdfamiljen jag hamnar i spelar golf, så man kan spela lite under året! Tror inte jag kommer söka till något skol lag eller så, därför skulle det vara extra kul att få spela lite utanför skolan! :)Just ju är min pappa i Florida genom jobbet så skypade nyss lite med honom. Underbar uppfinning dedär! Även fast jag inte kan övertala mina kompisar att skaffa det, hur bra som helst ju! Hursomhelst så MMSade han nyss denna bilden till mig... Suck, aaaaaavis tjej!


"Utsikt från hotellrummet" -Pappa