H&M kan dom!

David Beckham ska göra en underklädeskollektion för män i vinter på H&M, great! Borde alla killar ha! Tycker Victoria Beckham skulle kunna designa en dam kollektion också, drömmen. Ja, läs själva nedanför!Eftersom jag fyller 18 i december, så kommer jag ju inte vara hemma i Sverige då, så jag blev lite firad i förväg förra helgen, kul att få fylla år på sommaren för en gångs skull haha... Jag fick iaf bl.a. en iPad 2! Överlycklig, den ska med till staterna. Ska ladda in filmer på den så jag har något att göra på planet, kanske slår på stort och laddar hem en bok också, vem vet!
Fick hem mitt visum för knapt en vecka sen, tog bara två dagar att få det! Sjukt bra, bilden blev väl sådär haha, men den funkar.

Jag är ute i Öregrund och jobbar nu nästan hela tiden, kommer hem vissa dagar jag är ledig. Väntar förgäves på min placering känns det som, men den ska nog komma snart! När jag kommer hem kommer det upp bilder från Rhodos!!


I Tisdags va det dax att fixa mitt visum till USA, mamma skjutsade mig så jag var där till halv åtta. Gick ganska snabbt att komma in, runt en halvtimme och då var det väl som att gå igenom en kontroll på flygplatsen. Ingen mobil fick man ha med sig in heller, den tog dom.
Sen inne träffade jag några andra som jag träffade på lägret medans vi väntade på att få bli uppropade till intervjun. Nu kan jag väl tycka att intervju inte riktigt är rätta ordet eftersom hon frågade bara vart i USA jag skulle (såklart!) och då sa jag att jag inte hade blivit placerad än. Det var det ända, sen lämnade jag mina fingeravtryck och alla visum papper och sen var det klarttt! Lätt som en plätt, fick tillbaka mobilen och det hela gick på knapt två timmar! Trodde allt skulle gå på kanske runt fyra timmar iaf!
Fast tyvärr var inte klockan tio än när jag var klar så affärerna hade inte öppnat än, så jag struntade in att ta bussen in till stan och gick längst hamnen, mysigt! Gick in och tog en latte medans jag väntade. Sen när klockan äntligen blev tio gick jag runt i några affärer och sen blev det 11 tåget hem, skönt tog knapt 40 min! Det skulle ta ungefär en vecka för att få hem passet och själva visumet! :)


Hemma nu igen från fina Rhodos med Frida, vi hade det så himla bra! Sjukt roligt men tog tyvärr inte så mycket kort... Men några ska jag nog lägga upp här. Är fortfarande riktigt hes och trött som aldrig förr, imorgon ska jag sova hur länge jag vill, kommer bli så skönt haha! Tråkigt att mötas av ett regnigt Sverige efter att ha lämnat värmen på Rhodos, kommer garanterat åka tillbaka någongång! Känns som man har tröttnat en aning på Carbonara till lunch och middag och choklad croissanter till frukost. Men äre semester så äreeee!

Nu har jag börjat jobbat i Öregrund också till början av Augusti tror jag, beror ju lite på när jag får placering också som jag aldrig fååååååååååår lalala.....

Sen måste man ju nästan säga GRATTIS, det var ju faktist 4th July igår! Synd att man missar det, skulle vara kul att uppleva!

Sneakpeakad-l_large