Hade en toppen midsommar igår i Öregrund och träffade massor med folk! Riktigt härligt väder ocskå! Vi åkte in runt fem och satte oss och käkade, åkte sen till Ellens sommarstuga innan vi drog tillbaka in till Öregrund igen senare på kvällen, tog inte så mycket bilder men här är en på Frida och Amanda!
Om 8 timmar tar Frida och jag flyget till RHODOS!! See you in one week!


Såg nyss på H&M pressmedelande att Versace ska designa en kollektion för H&M nu till hösten, först Lanvin och nu Versace, sjukt roligt! Kläderna kommer säkert kosta multum och skulle säljas i endast 300 utvalda butiker runt om i världen. Spännande, hoppas man blir placerad i närheten av någon av dom butikerna!
Ingen placering heller, som vanligt då typ. Jag har bokat in den 5e juli på Amerikanska Ambassaden i Stockholm, hoppas man träffar några från STS lägret där!
Idag är det bara 4 dagar kvar också till Rhodos också! Wiiie!

Hur ska alla ni utbytesstudenter göra ang. era mobiler i USA? Köpa ny, eller fixa nytt SIM-kort bara? Jag vill såååå gärna ha min iPhone där borta, skulle vara skönt att ha kvar sin egen!


Tumblr_lgh7qvu60b1qg18hqo1_500_large

Tumblr_lmtll42pqy1qjrqypo1_500_large

Idag är allt fixat inför besöket till amerikanska ambassaden.
Jag ska till ambassaden den 5e juli, någon mer från STS som har bokat det datumet?
Det började med att gå upp tidig och åka ner till tändläkaren, sedan vidare till skatteverket för att hämta ett personbevis som behövs. Sen till en fotograf på stan för att ta kort till visumet, en väldans massa springande blev det. Efter att allt var klart trampade jag hem på cykel igen, tror det var andra eller tredje gången jag någonsin har cyklat till stan och tillbaka.. Starkt jobbat! Nu är ansökningsblanketten på internet klar och utskriven, allt borde vara klart nu hoppas jag!
Herregud, vad komplicerat det ska var att fixa sig ett visum då! Fick idag hem ett kuvert med papper från STS om visum, jag och mamma satte oss ner idag vid datorn för att fylla i massor med frågor och sånt på internet, självklart loggade sidan ut sig ett x antal gånger också så att det hela blev mycket roligare.. Dom undrade bla. om jag hade kunskaper om vapen och bomber, om jag åkte till USA för att tjäna pengar genom prostitution eller om jag hade deltagit i ett folkmord. Undrar om någon ens är så dum att kryssa i JA på dom frågorna.. I alla fall så kom vi en bit men gav upp efter en stund, vi tar nya tag imorgon!
Känner att jag samanlagt den här veckan har fått frågan Vet du vart du ska i USA nu då? från minst 20 pers, dryygt att inte få placering.

Tumblr_lcksp0gbao1qeflmzo1_500_large
Underbara Palermo

Movie Awards sändes live på MTV 03.00 inatt, jag satt uppe och kollade en del sen såg jag klart allt idag! Kolla in kläderna!
Det börjar bli liiite långtråkigt nu att vänta på placering, även fast dom säger att de fleta placeringar kommer under sommar månaderna så känns det som många fler än hälften iaf har blivit placerade. Finns inte mycket annat än att VÄNTA..! Därför kanske bloggen är lite, eller väldigt, tråkig just nu. Finns ju ingenting att skriva om om man inte vet vart man ska. SUCK

Kollade precis på sista Desperate Housewives avsnittet för säsongen, alla bra serier har ju slutat nu... Gossip Girl och Glee med. Men som tröst så får man ju se avsnitten före alla hemma i Sverige när man är i USA! Thumbs up!

Solen bara steker på som aldrig förr, man kan knapt ligga ute längre än en halvtimme, max! Man ska inte klaga,  igår var det bara två grader kallare här i Uppsala än vad det var på Rhodos! Härligt. Fint med en bra grundbränna nu innan jag åker så man kan få en riktig bränna nere i Grekland!!

Tänkte jag kunde lägga upp lite bilder såhär i bloggtorkan från Kap Verde!