I söndags var min pappa på informationsmöte i Sthlm, då tog han med sig STS ryggsäck och t-shirt till mig som vi måste ha på oss när vi ska flyga till USA, kan vara den fulaste färgkombinationen jag sett på länge! Plus att det bara fanns storlek L kvar, jag kan nästan ha den som en klänning. Vi kommer se ut som vilsna turister på flygplatsen haha! Men jag förstår varför dom vill att vi ska ha på oss dom så de lätt kan se och och att ingen tappar bort sig.. Fast jag kommer ändå skratta när jag ser att dom andra ser identiska ut! Kunde dom inte iaf tagit en annan färg på tröjan, typ marinblå eller något liknande.. Den ill gula färgen på ryggsäcken kan jag förstå, det är ju STS färger, har redan en exakt likadan som man fick på Malta. Men jag tror faktist jag har slängt den, tack gode gud!

Här får ni se hur min reseoutfit kommer att se ut... Tada!!
Idag och igår var det STS möte i Stockholm, det har jag redan varit på medans jag var i Göteborg, men min pappa var där då. Han berättade att det var en Amerikansk man där som kom från den organisation jag har, Face The World. Typiskt att jag inte var där då... Han hade iaf pratat med honom om placering och ska höra med pappa lite senare allt vad han sa!
Sen måste jag erkänna att jag blir lite nervös över askmolnet på Island, igen liksom... Kanske inte så jättemycket över flygresan till New York men Rhodos resan.. Om det inte går några plan då vet jag inte vad jag skulle göra. Jag.dör.då.

Tumblr_liwmhix0261qb8zduo1_500_large


Idag fick jag hem en till faktura från STS och där stod det bla. att jag skulle betala avgiften för delstatsval, what? Jag visste inte om att jag hade valt några stater haha! Riktigt skumt, måste ringa och kolla upp det där imorgon, skulle ju vara kul att få reda på vilka jag har valt..!

Fick Lauren Conrads två andra böcker av mamma i veckan också, Sweet Little Lies och Sugar och Spice! Ska även köpa hennes fjärde bok, Style!