Underbar helg! Det har varit fullt upp hela tiden och jag har haft så himla roligt! Efter skolan i fredags åkte jag och 10 andra senior tjejer från skolan till Cadillac och käkade på en asiatisk restaurang, åt som vanligt alldeles för mycket men sooom jag hade saknat den asiatiska maten! Efter det drog vi vidare till Halloween affären för att jaga costumes till festen på måndag, det fanns mycket att välja mellan fast mycket var väldigt dyrt, låg runt $50 så jag köpte inget där. Dom lite billigare costumes var tighta och på tok för korta, haha ganska slampiga... Så nej vi åkte vidare och kollade runt på lite andra ställen så jag vet vad jag ska vara nu! Tänker inte avslöja så ni får se bilder på måndag! När vi var klara åkte vi till McDonalds drive thru och köpte frappoccino och glass, hade en super rolig kväll!

På lördag morgon var det Cross Country regionals i Benzie som stod på schemat, bussen åkte 8.15 och det tog lite drygt en timme att ta sig dit från McBain. Nästan alla i vårt lag fick PR!! Jag sprang 24.10, kändes så bra att avsluta säsongen starkt! Jag träffade också en svensk utbytesstudent, Julia som bodde i Manistee, kul att snacka lite svenska!

Efter tävlingen fick jag skjuts hem av Katlyn så vi skulle hinna hem till killarnas football game, dom vann igen så nästa helg är det borta match.

Träffade Raquel efter matchen så följde med henne hem, vi hade movie night hela kvällen men vi somnade till 'The Holliday', love that movie. Vi käkade popcorn som inte var riktiga, dom hade äckligt smör på sig som smakade vidrigt haha. Undrar om det ens går att få tag på popcorn utan smör här?!

Eftersom ingen här har spelat fotboll förr, alltså soccer, så är det ett par seniors som bestämde sig för att dra ihop ett gäng och spela nu for fun på söndag eftermiddag eftersom dom andra svenska utbytesstudenterna är här, jag tror att jag och Raquel ska gå dit och brilljera lite med våra fotbolls talanger ha ha, skämt och sido. Nej men det kan nog bli roligt, sen ikväll måste jag göra homework och börja läsa min dö tråkiga bok som vi läser på engelskan..!

Och btw, jag ska aldrig mer klaga på utbytesstudenter som inte uppdaterar sin blogg varje dag, man har verkligen inte tid att göra det haha!



Okej tänkte att jag skulle gå igenom dom senaste dagarna, inte för att det har hänt något major men ändå :)

Tisdags - skolan gick grymt fort, regnade så vi sprang inomhus. Jag och Raquel började på vårt project i web design där vi måste göra en video om diversity, inte jätteroligt men ganska enkelt så det blir nog bra. På kvällen när vi precis hade gått och lagt oss ropade Kori på oss att komma ut på altanen, norrsken över hela himlen! Hade aldrig sett det för men det var hur fint som helst!

Onsdags - inget regn så det blev 5 km utomhus på träningen, det kändes i låren dagen efter, men vad gör man inte för att komma i form till regionals i helgen hehe... På kvällen drog jag och Katie till skollagets Volleyboll game på skolan. Det var ett Pink game mot NMC, en match som dom har samlat in pengar till bröstcancer och alla pengar som kom in via inträde gick dit. Dom spelade i rosa matchtröjor och nästan alla i publiken hade rosa kläder på sig, vi med såklart!

Torsdag - Lunchen idag var nasty , typ friterade french toast som man skulle doppa i syrup.. Euuw, käkade inte mycket av det. Hade History test, det var svååårt. Hoppas jag klarade det någorlunda bra, var ju ändå vara A, B, C, D alternativ så man har ju iaf 25% chans att svara rätt. Hade våran sista Cross Country träning idag, lite sorgligt faktisk! Kommer sakna det något grymt nu efter regionals.. :( Alla roliga tävlingar och bussfärder hem med alla! Ikväll var det choir concert på skolan och eftersom Katie är med i Sound Sources så åkte hela värdfamiljen och kollade, lite lagom kvällsunderhållning. Nu måste jag plugga inför mitt Algebra 2 test imorgon..

En bild från ett football game för veckor sen, längst ner till vänster är Maria från Brasilien och bredvid henne hennes värdsyster. Längst till vänster Raquel från Spanien, jag, Katie och Katlyn!


Regnigt vader idag, usch kanner inte riktigt for att trana utomhus idag.. Ska overtala coach att springa inomhus istallet! Sitter pa web design just nu, kollar runt bland bloggar och andra svenska nyheter.

I fredags kom det tva svenska studenter till var skola som ska stanna har i tre veckor! En tjej och en kille fran norrland, och om jag ska vara arlig fattade jag inte ens allt dom sa nar vi pratade svenska hehe..! Men det kandes bra iaf att snacka svenska igen, sjukt ovanligt och man tappar orden hela tiden men kul var det!

Om en vecka ar det Halloween sa pa fredag efter skolan ska jag och ett gang andra tjejer aka in till Cadillac for att kopa vara halloween costumes till en fest pa mandag och kaka kina buffe! Det kanske blir bio ocksa pa det ocksa, jag vill se Abduction med Taylooor!!

Sitter på McDonalds i Cadillac just nu och har skypat med Papi, Sofia, Johan och Frida!! Good times!


I fredags var det dax igen för homegame och McBain Ramblers mötte vann med 60-0 så det var inte direkt spännande, men ändå kul att vara där och kolla! Jag börjar förstå reglerna nu mer och mer faktiskt, alla här har ju stenkoll på allting som händer och själv sitter man och försöker hålla koll på vad publiken gör. Applåderar dom, applåderar jag haha.

Igår satt jag och kollade på nästan en hel football match på tv, är snart fullärd! I fredags kom det även två nya studenter från Sverige (!!!) som ska vara här i tre veckor, jag och ett gäng på 10 andra tjejer stod och väntade på dom när dom kom till matchen, jag lärde dom hur man sa "du är söt" ifall killen var goodlooking haha.. Herregud va det ovanligt att prata svenska med dom framför alla andra som snackade engelska, det kändes verkligen jättekonstigt. Får se om dom är på skolan på måndag så jag kanske kan snacka mer med dom då :)

Efter matchen var det Dance på skolan, visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Kändes som om det skulle vara dom ett mellanstadie disco, men det blev faktiskt riktigt lyckat! Det var bara en vanlig jeans dance så man behövde inte vara uppklädd, inne var det mörkt och alla fick glow sticks som man dansade med haha, det blev iaf en lyckad kväll med mycket skratt och dans. Och om ni vill att jag kommenterar på hur dom dansar här så har alla rykten besannats för mig, grinding på hööög nivå! Vissa såg det ut som om dom gjorde det fast med kläderna på, ja några av dom var verkligen crazy. Killen stod typ helt still bakom tjejen med hans händer på hennes höfter medan tjejen grindade järnet, det var en upplevelse kan jag lugnt säga haha!

Och igår hade vi vårt sista meet inför Regionals nästa vecka, fick ungefär samma tid som förra gången. Vi sprang på en golfbana och oj så sugen man blev på att spela golf igen. På vägen hem stannade vi på McDonalds (suprise), jag ska aldrig beställa large fries igen, här pratar vi XXXL skulle aldrig kunnat äta upp den där själv! Plus att det kostade lika mycket som våra små gör där hemma, knaas!

Här är lite bilder på mig och Katieee eftersom Cissa tyckte jag lade ut för några bilder haha!







 

För tre veckor sen tog vi foton till Yearbook och även foton med laget, kommer ihåg att det blåste som attans så håret stod åt alla möjliga håll. Kul. Första bilden är alla tre bilder jag beställde hem från Cross Countryn, den längst upp till vänster är hela tjej laget, till höger är min individuella bild och den längst ner är på Senior tjejerna. Sista bilden är mitt skol kort som man aldrig typ använder, man har det till att låna böcker med, som om det skulle hända mig haha. (Lägger upp bättre bilder på närmare håll senare, men här är en liten försmak iaf!)




Kvällen innan jag åkte var Frida, Amanda, Cecilia och Erik över en sista gång och gav mig världens finsate present som jag inte fick öppna innan dom åkte. Tur var väl det för jag grät bara ännu mera när jag öppnade paketet, världens finaste tavla som dom hade gjort till mig. Ni kan inte ana hur mycket det betydde, blir så himla glad varje gång jag tänker på det! Det är precis sånna här presenter som man uppskattar the most. Jennifer var med mig tills sent på kvällen innan hon tog bussen hem till sig, usch jag hatar verkligen farväl. Mycket tårar blev det. Det var sjukt roligt att skypa med dig, vilket jag vill göra med alla er andra också! Har skype dejt med Fia och Fejca i helgen, kommer bli sååå roligt att höra er igen efter två månader!

Frida hade gjort ett sånt himla fint inlägg på sin blogg, som jag för övrgt följer som en slag hehe, så roligt att höra allt som händer där hemma! Är glad att cecilia också har en blogg som jag kollar hela tiden, väntar bara på att Amanda och Erik ska fixa en nu..!? Saknar våra sushi stunder (och pannkakor för Cissa ist?), mysiga kvällar hemma hos mig och i sommar skaaa ni komma ut till Öregrund, blev ju aldrig av förra året och då har ju även jag och Amanda blivit stora!

Som tur är så tar jag graduation 10 dagar innan ni tar studenten hemma i Uppsala, så jag kommer att stå där på trappan när ni springer ut från Fyris!! Smidigt att ni går på samma skola som Jennifer så jag kan träffa er alla haha!

Jag känner mig verkligen inte färdig här än, resan har bara börjat. Vill inte hem än men önskar att ni kunde vara här och uppleva allt med mig!

Kämpa på där hemma med skolan och sista året nu, sen är ni fria! Be strong and make me proud!







Tävlingen i tisdags gick sådär för mig, sprang en minut långsammare än förra veckan. Fick ungefär samma placering som det förra conference meetet så jag antar alla sprang sämre haha? Fast iof så var det väldigt kallt och blåsigt så det påverkade mycket. Jag skypade med mamma på bussen påväg dit, ni skulle se alla blickar jag fick när jag pratade svenska haha... Dom såg helt förvånade ut!

Vårt lag kom i alla fall på andra plats vilket var great! Efter var det tailgate party, man tar med sig en egen maträtt eller dessert som alla kan äta av och det var som en gathering för allas familjer. Grymt mycket mat, Katie hade gjort Happy Birthday cupcakes till våran coach som fyllde år! Sjuukt goda!







Dom flesta var utanför bussen och käkade men här är en bild på Katlyn, Katie, Makayla och Emily på bussen efter tävlingen, vi gick tillbaka för det var freezing cold outside!

Helgen har varit väldigt slapp, har inte gjort något speciellt! Just nu ligger jag på mitt rum och läser Hänt Extra och Illustrerad Vetenskap med spotify i lurarna, ingen här har hört talas om spotify förut.. Tänk vad dom går miste om! Musiken här är iaf ganska lika som där hemma, bara att radio kanalerna här är tusen gånger bättre. Älskar Z93 haha!

Här är några meningar som folk har frågat mig här borta..

Do you have ice-cream in Sweden? (Nejvaddå, vad är det för någonting. Snälla förklara för mig!)

Do you celebrate Christmas?

Do you speak Swiss? (Neeej swedish, hur många gånger ska man behöva säga det?!)

Do you have chocolate in Sweden? (Come on...!!)

Are you from Swedish? (Aaaah snälla människor lär er att jag kommer från Sweden och pratar swedish, inte tvärt om!!)

How do you say hello in Sweden? (SWEDISH, not Sweden!!)

Is swiss chocolate from Sweden? (Jag ger upp)

Sen har jag också upptäckt att det är ganska många här som har lite svenskt i blodet, en tjej i mitt XC lag är halv svensk, en annan kille är 25 procent svensk. känns som att nästan alla har grandparents från lite olika håll i europa, många säger att dom är någon procent tyska, holländska eller irländska. Eller svenska då! Hela Michigan är invaderat av dutch people, haha det finns en stad som heter Holland, staden Frankenmout (jag för där för ett par helger sen) var från grunden holländsk och bensin macken nere vid skolan heter 'HOLLAND'. Det var många som emigrerade från Holland till Michigan för längesen, så dom som har bott här i Michigan i hela sitt liv om och deras generationer före också har gjort det så är det stor chans att dom är holländare rakt igenom! Känns som om man inte är så långt hemifrån ändå! 

Jajemen rubriken säger allt. Nu är resan äntligen bokad! Den 15-22 februari flyger jag till Hawaii! Jag bokade resan igår via explore-america.com och jag är så himla taggad!! Det kommer att vara veckan efter vi har haft homecoming, så efter det drar jag iväg. Man fick även ta med sig an american friend som gick i High School så Katie ska också följa med, jag vill åka nu på direkten!! :D Resan kommer att vara men andra utbytesstudenter från hela världen som är i USA just nu, hur awesome låter inte det?

På springbreak ska vi åka någonstans i en vecka med min värdfamilj men resmålet är inte helt spikat än, men förslagen min värdmamma har snackat om låter lite för bra för att vara sant haha, så jag håller tummarna nu och hoppas att vi åker dit!!

Sen på våren har jag även bokat in mig på skolans Senior Trip! Det är en resa för alla seniors på skolan och vi ska åka till Philadelphia och Washington DC i 5 dagar!! Vi åker en dag efter jag har kommit hem från resan med min värdfamilj haha, och en dag efter vi kommit hem är det PROM! Hur crazy kommer våren inte att bli?! Can't wait! IM LIVING MY DREAM!!

Igår sprang vi vår tredje sista tävling i Montabella, vi fick early relaise igen så slutade 1.45 i fredags! Tog ungefär en timme att åka bussen dit och när vi kom fram regnade det, buhu. Kallt var det också så det var liiite kämpigt att ta av sig sin mysiga tröja till shorts och linne typ. Hela den här veckan har coach varit stenhård gällande träningarna, herregud jag har aldrig varit såhär trött efter en skolvecka. Har har fått oss att springa minst 4 miles per dag, och sen massa sprintar upp för backar och så. Då hoppas man ju att det ska ha gått bättre och att man ser skillnad på tävlingen i fredags, och det gjorde det verkligen! Jag sprang på 24.33!! Vilket är 40 sekunder bättre än min bästa tid innan det så nytt PR! Känns underbart att kunna springa in the 24s, det trodde jag aldrig när jag började med Cross Country lol.

Just nu sitter jag pa min 7th hour, web design. Inte den roligaste lektionen men ganska enkel. Vi behover gora ett inlagg om dagen pa var blogg som vi har gjort. Sitter mest och snackar med Raquel, vart dagliga gossip haha. Det ryktas om att vi ska gora drop offs idag pa practice, hmm.. 6 miles, hej traningsvark! Igar hade alla seniors info meeting about graduation, nasta vecka ska vi bestalla hem var cap and gown och senior shirts och senior hoddies och ja jag vet inte allt som fanns! Kommer bli greaaaat! :D

Fick en fråga från en tjej för någon dag sen som skulle till USA med STS nästa läsår och undrade om jag var nöjd med mitt val av organisation, tänkte jag skulle svara på det lite snabbt! Jag kommer ihåg när jag låg på mitt rum och bläddrade igenom High School katalogerna som jag hade beställt hem, det var nästan exakt ett år sen nu! Hade kataloger från STS, EF och Explorious. Jag valde bort EF till att börja med, gick lite på känslan när jag valde bort dom. Känndes bara som att STS och Explorious var bättre på något sätt genom att ha läst igenom deras kataloger. Till slut bestämde jag mig för STS, berodde lite på att jag hade åkt till Malta på språkresa med dom den sommaren och jag var riktigt nöjd med den resan! Hittills har jag varit nöjd med STS, dom svarar oftast snabbt på mail och det är bara att ringa om man undrar något. Jag tror du kommer bli nöjd över att åka med STS, du kommer få det så himla roligt här i USA, I promise you!! Och om du har möjlighet så åk på förberedelselägret STS annordnar i Maj (vet iof inte om dom har det i Finland..), det var riktigt roligt att träffa massor med andra studenter som skulle göra exakt samma sak som du. Jag har fortfarande kontakt med många av dom nu här i USA!

I veckan berättade Kori att vi skulle åka till ett par ställen på lördagen, men hon berättade inte vart vilket är sjukt irriterande haha, jag som alltid är så nyfiken! I alla fall så på lördagen så åkte vi i någon timme tills vi kom fram till en gigantisk farm där dom sålde allt möjligt, ungefär som man kan se på film där dom har pumpor överallt, och jag menar verkligen överallt då! Eftersom Halloween närmar sig (egentligen inte, men för amerikanerna så måste man börja i god tid lol!) så finns det massor olika affärer och barns som säljer pumpor och annat som har med Halloween och göra! På det stället vi var på hade dom även en gigantisk äppelodling där dom sålde cider, dounuts, fudge och massor med olika äppelkakor i olika slag.


Unefär såhär såg det väl ut, glömde kameran i bilen så det blev bild från google istället!

Efter det åkte vi vidare till Grand Rapids, weho har alltid velat checka in det stället. Vi åket på en shopping spree i några timmar, fick med mig en Ralph Lauren tröja (200 spänn, lovely!!), en vit blus, smink och tre stora flaskor Pelligrino som jag hittade på Target! Inne på Target letade jag efter Missonis kollektion men allt var nästan slut, sån otur jag som ville ha en assnygg tröja där ifrån..!

Till lunch/middag käkade vi på en Asiatisk restaurang, och gissa vad dom hade där?! SUSHIIII!! Underbart. Inte lika god som Sommaros sushi men ändå, det är sushi så jag var mycket glad och belåten efter lol.

På vägen hem svängde vi förbi ett ställe utanför Greenville där dom hade ett Haunted Barn, ja ni hör bara på namnet, jag visste att jag skulle dö om jag gick in där. 8 dollar per person kostade det och ingen av oss trodde att det skulle vara något speciellt eller egentligen värt pengarna, men vi provade ändå. O M G, det var bland det värsta jag någonsin gjort hahaha! Man gick in i en ganska stor barn och blä det var kolsvart med människor där inne som skrämdes och skrek saker åt oss. No kidding, jag skrek som en liten unge, kommer inte ha någon röst imorgon. Man gick runt där inne och kom sedan ut till ett cornfield där det var helt omöjligt att hitta runt medan clowner och äckliga småungar sprang runt och skrämdes. Okej det var asläskigt men så galet roligt också, sjukt roligt att ha gjort det. Det kommer att finnas massor med sånna här saker runt Halloween nu så vem vet, kanske åker vi till något liknande snart igen!

Fredagen har varit en bra dag, lektionerna har flutit på som vanligt och jag kan inte fatta att det redan är sista skoldagen för veckan! Även fast jag kan tycka att det är konstigt att dom börjar sin vecka på söndag och inte på måndagar. Idag på spanskan förklarade läraren att i många andra länder, inkl. Spanien, så börjar man veckan med måndag vilket några inte riktigt kunde fatta varför, sen också att dom skrivet sitt datum dd-mm-åå och inte mm-dd-åå, det kändes bra haha. Har precis lärt mig nu att komma ihåg att månaden ska vara först och inte dagen, det tar ett tag att få in det i skallen!

Efter skolan sprang vi till ett ställe och käkade dounuts and cider! Ah galet gott, även fast man nästan spydde efter man hade tryckt i sig två stycken dounuts och sedan skulle springa tillbaka.. Varmt som bara den var det också, 26 grader idag så svettet rann som aldrig förr, fräääsch!

När vi kom hem efter practice idag stod det ett paket och väntade på mig från pappa och Johan plus ett brev från mami! Blev överlycklig, gjorde dagen ännu bättre!! Ska försöka ladda upp bild på det jag fick sen senare. TACK IGEN, SVENSKT GODIS VAR EFTERLÄNGTAT!!

På kvällen spelade football laget homegame så vi gick dit och kollade, vädret var mycket skönare mot förra fredagen, McBain vann med 46-14 mot Beal City!!


Idag var det tävling igen, i Mesick, samma bana som förra veckan så man visste precis hur den var. Vi fick early release 1.30 pm så vi slapp sista lektionerna, skönt. Det var 25 grader ute idag vilket gjorde det så mycket svårare att springa, det var 75 tjejer som sprang och top 30 fick medalj. Jag kom på plats 23 med tiden 25.20!! Så fick min första Versity medalj idag, Im so happy! Sen kom hela vårt tjejlag på andra plats (bara två poäng efter ettan vilket var irriterande..) så vi drog hem en trofé! Killarna kom också på en andra plats så det var två troféer som fick åka med hem på bussen! Sen valde coach att våra 5th runner fick ta hem trofén idag för att sedan lämna in det till skolan imorgon bitti, och gissa vem som är våran 5th runner... Me! Haha, nu står den här bredvid mig, så fin så.


Någon som har hört talas om eller sett serien Suburgatory? Den går varje onsdag på abc 9/10c, den är så sjukt rolig! Humorn är obeskrivlig, jag dog idag när jag kollade haha.. Andra avsnittet visades idag, kan rekommendera den starkt!!

Förra vecka var det svinkallt här, det låg runt 16 grader och hela den här veckan har det varit runt 23 grader! Skönt med sommar igen, imorgon skulle det bli 25 grader, lagom till våran Cross Country tävling i Mesick. Meetet börjar 3 pm så imorgon blir det early release vilket betyder att vi slipper 7th och 8th hour!
Vår tävling igår i Lake City gick riktigt bra, vi kom på andra plats endast två poäng efter ettan, om vi vinner nästa conference meet så får vi åka till regionals!


Jag hade aldrig prövat Ranch dressing innan jag kom hit, vet inte om vi har det i Sverige? Det är i allafall något som jag inte kan fatta att jag har levt utan hela mitt liv, det är helt underbart haha! Man kan seriöst ha det till ALLTING, senast idag käkade jag ris och ranch, hur gott som helst. (Vet det låter jätte wierd haha!) Igår var det hamburgare och ranch lol, låter som ett fetto nu men ni som inte prövat vet inte vad ni gått miste om. Hoppas vi har det där hemma, hur ska jag kunna klara mig utan det sen!?

Maten här är, som jag sagt förr, annorlunda. Eller egentligen inte men dom kombinerar maten på konstiga sätt. Som idag på lunchen fick vi köttfärsås, hamburgerbröd, chokladmjölk (ofc!), kex, och bullar. Det var inte som våra bullar där hemma, dessa var mer i storleken som din hand. Två fick man. Jag tyckte en räckte gott och bra, alla förutom jag tog två. Dom kunde liksom inte förstå att jag bara tig en när man kunde få två. Kanelbulles dag imorgon va? Funderar på att göra riktiga kanelbullat i helgen, föredrar dom svenska framför dom amerikanska!

Vet inte om jag visade alla saker jag gav till värdfamiljen när jag kom hit men en sak var Marabou Mjölk choklad, dom sa att dom aldrig hade ätit godare choklad innan. Vi svennar kan vi! Ahlgrens bilar tyckte dom var okej, men chokladen tog första platsen. Och vet ni vad som är så bra? Eftersom det inte finns något IKEA här i närheten (antar att det finns i Detroit eller nått) så fick jag höra av min områdes representant att det finns en Skandinavisk godisaffär här i närheten!! Och dom säljer Marabou!! Dit ska jag försöka ta mig inom dom närmaste veckorna.


Kom precis hem från en springrunda med Katie, vädret var precis lagom att springa i. Inte allt för kallt plus lite vind!

I fredags efter skolan och träningen gick vi hem och duschade, bytte om och gick tillbaka till skolan för att kolla på skolans football lag som hade match mot Evart, vi vann med 39-0! Tyvärr så var det svinkallt och det regnade även till och från så vi gick hem i halvtid, gick förbi affären och köpte varm choklad och satte oss och värmde upp oss framför en film.

Skolans orkester spelade före matchen och i halvtid, och våra cheerleaders cheerade under hela matchen, fast min skolans cheerleaders är inte jättebra om man säger så. Viftar lite på armarna och sjunger hejar ramsor, skulle jag också kunna göra lätt!! Hehe.. När man ser dom i filmer så är det dom som är de populära tjejerna. Så är det inte här! Lol

På lördagen ringde alarmet 4.50, wuäh jag var inte glad då. Struntade i att käka frukost och fick skjuts till skolan av Kori, det var bäcksvart ute vilket betyder att man inte borde vara uppe utan ligga och sova!! I allafall så åkte vi bussen i två timmar till Carson City, lite onödigt långt kan jag tycka men jag fick någon timmes sömn så det gick fint! Väl framme så höll jag på att frys ihjäl, tre grader visade termometern. Vi började med att gå banan en gång och sen började värma upp. Tror det var runt 30 olika skolor där i vår klass och det är 7 tjejer från varje skola som springer så det var en sjukt stor tävling! Jag sprang på 25.30 någonting, ungefär som förra gången så det är jag nöjd över! Tjej loppet var det första så efter vi var klara fick vi vänta på killarna och the middelschool races, sen vid 11 åkte vi till Panderosa som är ett matställe och käkade lunch med hela Cross Country laget!

Juste, i Carson City såg jag en tjej med den norska flaggan på ryggen. YES tänkte jag och gick fram till henne, vi snackade en bra stund och det känndes så ovanligt att prata svenska med en norsk i USA, det var svårt believe me! Haha det märktes att man inte snackat svenska face to face med någon på en månad, men hon norskan var iaf jätte trevlig och hon var glad att jag hade kommit fram och snackat med henne!

När vi kom hem gick vi till skolan och kollade på när Katies 8-åriga kusin spelade ett football game, åh dom var så gulliga! Dom hade även små 8-åriga tjejer som cheerade hela tiden ah sötaste ever! Dom var bra mycket bättre än dom från highschool haha..

Sov till 12 idag, skypade lite med mamma och johan och även Linda! Super roligt att höra från henne igen, även fast mitt internet suger och samtalet bröts så var det kul att hinna prata en stund i alla fall!

Det var min helg, blev ett litet längre inlägg det här gången och ska försöka ladda upp lite bilder senare också!