Vi kom ju hem från Hawaii i torsdags och natten till fredagen kunde jag inte sova någonting, sov bara en timme på planet från Hawaii så missade ett dygn där. Sen i skolan på fredag somnade jag på matte lektionen........ Så kan det gå! Sen på kvällen tänkte jag bara gå hem och sova men tjejerna i skolan skulle åka och se på The Vow och det kunde man ju inte säga nej till! Sov iaf 13 timmar idag vilket inte har hänt sen jag kom hit till USA, såååå skönt!


Sitter just nu på Honolulu Airport och väntar på flyget till LA och sedan vidare till Detroit, kommer landa någon gång vid 3 pm lokal tid. Går inte att beskriva hur underbart hela veckan har varit, helt klart en av höjdpunkterna på mitt år! Helt fantastiskt. Jag har tagit mängder med bilder, skriver så fort jag har laddat in alla bilder på datorn! Jag vill INTE tillbaka till Michigan nu, det kommer inte bli roligt att åka tillbaka till kylan.


Nu är klockan 22.00, om tre timmar ringer alarmet. Då bilar vi ner till Detroit som kommer att ta ungefär tre timmar vilket inte är allt för långt som tur är. Väskan är färdigpackad, bara smink och tandborsten som ska i resväskan! Så det här blir sista inlägget innan Hawaii, kommer nog inte blogga när jag är där. Ska njuta av varje sekund! Är hemma igen nästa torsdag!


Nu är det nära till Hawaii, en dag kvar i skolan. Sen drar vi! Har lagt fram allting på mitt golv, tagit ut pengar (dollarn ligger på 6.68 just nu, yeees!) och tagit fram resväskan, den var längesen man såg. 176 dagar om man ska vara exakt! Helt sjukt hur fort tiden har gått dom senaste månaderna. Och jag har dom bästa månaderna kvar! Även fast man börjar känna att det skulle vara skönt att komma hem igen nu till familjen och alla vänner så har jag så mycket att se fram emot innan jag är hemma igen, kommer att bli den bästa våren någonsin!


Nuså, äntligen helg och tid för att lägga upp bilder ifrån förra helgens events!


P
å fredagen var det homecoming game, skolans basket lag mötte Pine River och vann med 73-45!Brittany, Alanna, Maria, jag, Kaitlyn, Jenn


Sedan var det dax f
ör the homecoming court!


Homecoming King and Queen

The Court

Katie

Amanda!

Katie!

Hannah!


H
är kommer lite bilder från homecoming night!
Katie, jag, Oliva, Anna

Jag, Amy, Bethany, Maria, Jenn

Igår var jag hemma hos Jenn som hade fyllt 18 med tio andra från skolan, firade med middag och sen bowling! Efter det drog vi till Wallmart och gick runt haha, längst bak i affären hade dom en lång kö med minst 200 personer som stod där. Vi fattade först inte varför men sen förstod vi att dom köade för den nya Twilight filmen! Den kom ut på DVD igår i affärerna så det var därför. Folk hade stått där i över 12 timmar, jaa vad ska man säga?

Sitter just nu och kollar på min Adele DVD, imorgon uppträder hon på The Grammys! En sak jag älskar med att vara här är att man kan se alla awards shows live, utan att behöva sitta uppe mitt i natten för att kolla online på datorn! ;)


Jag har haft fullt upp i veckan så har inte alls hunnit med att lägga upp bilderna från i helgen här på bloggen.. Dom kommer snart jag lovar! Och ni som har mig på Facebook kan kolla på dom där så länge. Jag saknar Cross Countryn hur mycket som helst, att träna varenda dag och åka på tävlingar minst två gånger i veckan. Men track säsongen (friidrott) börjar i början av mars så det har jag att se fram emot, hoppas det blir lika roligt som X-Country! Jag och Katie bestämde oss för att dra ut på en spring tur idag efter skolan eftersom det var så längesen vi sprang. Vi valde en sträcka som var 4 miles (6,5K). Inte smart. Speciellt inte när det var fem grader utomhus. Herregud va kallt det var, tar nog en stund innan vi springer utomhus igen, vi behöver lite mera plus grader för det! Här är iallafall en bild på mig och Katie som fotografen på homecoming dansen tog!

Om exakt en vecka är jag på HAWAII, sjukt!


Alla reklamer äger, Avicii var med i Bud Light reklamen. Beckham var med i reklamen för H&M. Madonna, LMFAO och Nicki Minaj uppträdde i pausen! Bra kväll!


De senaste dagarna har varit hur roliga som helst! Jag lägger upp bilder från matchen och homecoming dansen imorgon.

Just nu är vi i Traverce city mall, ska snart kolla på One For The Money!!


Idag var det beach day, jag hade shorts, flipp flopp, solglasögon och mim bikini under hela outfiten. Lite kallt, men kul var det. Folk gick runt med snorkel och simfötter eller våtdräkt hela dagen haha! Imorgon är det color day vilket betyder att alla Seniors ska ha svarta kläder, alla Juniors ha gula osv. Sen på kvällen är det homecoming game!!
Sitter just nu och kollar på SBGC 2012 - Super Bowls Greatest Comercials. Super Bowl är den största American Football matchen i hela världen och spelas på söndag, och kollas av hur många som helst. Alla jag har träffat här kommer att se matchen, och eftersom det är så populärt så är reklamerna mellan matcherna minst lika populära. Många kollar på matchen bara för att se reklamerna, som jag..! I SBGC röstar dom just nu fram den bästa reklamen, perfekt program för mig som älskar reklamer hehe.


Idag var det Graffiti day vilket innebär att man har på sig en vit tröja och så skriver alla sina namn på din tröja, ganska kul att ha faktist. Det ska följa med hem. Tar kort på den senare och lägger upp!


P
å Historian idag läste vi om Carl von Linne, eller Carolus Linnaeus som dom kallar honom här. Var lite små roligt sådär, "the Swedish botanist", man blir nästan lite små stolt.


Jag r
äknar ner dagarna till Hawaii nu, ni kan inte ana hur mycket jag längtar. Att få komma bort från vintern ett tag och få lite värme. Eller vet inte riktigt om man kan kalla det vinter, idag var det +5 grader och sol!