Senaste veckan har vi bara hängt vid poolen, åkt till downtown och handlat, festat, fixat naglarna och bara njutit! Men de ska bli riktigt skönt när skolan kommer igång ändå, man går liksom bara och väntar nu. Det ska bli kul men vi är ändå lite nervösa, jag mest över att hitta överallt på campus första veckan men det löser sig nog. Deras skolsystem här är inte det enklaste, vi har alla haft problem med att välja kurser och att allt ska passa in i schemat så det inte krockar med nått. Men nu tror jag att jag har fått ihop allting iaf! Lägger ut bild på mitt schema senare!

Här kommer lite bilder från senaste veckan!
Lite bilder från dagen. Hängt på stranden med alla internationella studenter på skolan och även åkt ner till downtown med Emma och Tea, två av mina roomies! Tea på sista bilden!

Nu har jag äntligen landat och kommit i ordning här nere i Santa Barbara. Kom till lägenheten vid 10 igår kväll och träffade tjejerna jag ska bo med! Idag började wave week som är en introduktionsvecka med bla. ett engelska och matte test. Nu ska vi ner till downtown och käka vår första middag tillsammans! Jetlagen börjar lägga sig..