Exchange Student Christmas Celebration

I lördags var jag på en Christmas Celebration med sju andra utbytesstudenter som bor här i Michigan.  Hela min värdfamilj följde med och man skulle ta med sig en present i var som man skulle byta med andra och så skulle man även ta med sig en egen dish, vi bakade chkadbokkar och ricecrispy treats!

Väl framme vid huset vi skulle till så var alla redan där när vi kom fram, och herregud vilket hus! Helt sjukt stort, skulle kalla det ett mansion. Tänk er stora maffiga vita hus i amerikanska filmer med överdrivet mycket juldekorationer, precis så var det. Helt galet.

För att göra en lång historia kort, när min hostmom jobbade på sitt gamla jobb kom det ett par in och skulle köpa nya möbler till sin nya utbytesstudent som skulle komma. Min hostmom blev nyfiket och dom berättade massor om det så det var tack vare dom som hon bestämmde sig för att ha en utbytesstudent i år! Så tack till dom!

Där var iallafall sju andra utbytesstudenter, alla tjejer, från Tyskland, Norge, Finland, Brazilien, Italien och Thailand. Det var så sjukt roligt att träffa andra utbytesstudenter oavsätt vilket land dom kommer ifrån. Man har så mycket gemensamt. Snackade svenska med norskan, diskuterade Svenska Hollywood Fruar, Fest Hos Mange och Kabojsarna. Vi båda hade det lite kämpigt med att inte snacka engelska medans alla andra runt om engelska, det märks verkligen att man inte har pratat svenska på ett bra tag nu!

Där var iallafall sju andra utbytesstudenter, alla tjejer, från Tyskland, Norge, Finland, Brazilien, Italien och Thailand. Det var så sjukt roligt att träffa andra utbytesstudenter oavsätt vilket land dom kommer ifrån. Man har så mycket gemensamt. Snackade svenska med norskan, diskuterade Svenska Hollywood Fruar, Fest Hos Mange och Kabojsarna. Vi båda hade det lite kämpigt med att inte snacka engelska medans alla andra runt om pratade engelska, det märks verkligen att man inte har pratat svenska på ett bra tag nu.

När man kollade vad alla hade på sig så hade nästan alla skinny jeans och en top från Hollister! Kolla det är inte bara jag som har skinny jeans eller kläder från Hollister, man kännde sig som en i gänget lol. Härligt med lite europeisk stil för en gångs skull!

Presenten som min hostmom slog in, hon är grym när det gäller present inslagning!Från vänster till höger: Norge, Sverige, Brasilien, Tyskland, Finland, Tyskland, Thailand och Italien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback