Obama in Michigan

Idag var Obama i Michigan, han pratade vid University of Michigan (vilket är ett av de största i MI) och det pratade vi såklart om på Current Events.

Republikanerna håller just nu på att välja deras representant inför valet och det ser ju ut som att Mitt Romney kommer att vinna, har aldrig varit jätte insatt i politik men det är svårt att undvika det nu när det är val år här. Kampanjer hit och dit, onödigt mycket reklamer på tvn där de olika partierna och kandidaterna försöker att få dom andra att se dåliga ut. Helt annat upplägg än i Sverige. Valet är någon gång i slutet av 2012 så då kommer dom att ha hållit på med sina kampanjer i ett år, handlar om helt sjuka summor.

Här i Michigan är de flesta Republikaner, Obama och Demokraterna är inte jätte populära här om man säger så... Alla klagar på honom hela tiden och pratar om vilket dåligt jobb han har gjort som president haha. Har inte hört en enda som har hållit på demokraterna sen jag kom hit, men det kan ju såklart vara annorlunda down state.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback